Izletniški vodnik vsebuje več kot 2600 pohodnih,
kolesarskih &
turističnih poti
+ več kot 30000 interesnih točk

Spoznajte Slovenijo

peš, na dveh ali štirih kolesih z
monolti2go
Izletniški vodnik vsebuje več kot 2000 pohodnih kolesarskih & turističnih poti + več kot 30000 interesnih točk

Novice

Vir: www.belakrajina.si

Monolit2go z novimi zanimivimi točkami ob poti

V mobilno platformo Monolit2go smo prav tako dodali nove zanimive točke, kjer se lahko ustavite za počitek ali okrepčilo. Med novostmi je počitniška hišica Kovačnica Sreče, ki se nahaja blizu slovensko-hrvaške meje v vasi Gradac. 6 oseb lahko prenoči v 100 let stari, obnovljeni kovačnici. Prav tako pa smo dodali tudi celotno zunanjo tržnico poulične hrane Street food v BTC (Frks, Hood burger, Top Dunajc, Chutys, Španska vas, Radha Govinda).

Prijetno vabljeni k raziskovanju skritih in manj skritih kotičkov Slovenije.

Monolit2go z dodanimi kolesarskimi potmi

Mobilna aplikacija Monolit2go je z zadnjo nadgradnjo podatkov bogatejša za kar nekaj novih kolesarskih poti. Izpostavljamo dve daljinski poti, in sicer:

  • Pot treh dežel (slovenski del poteka od Mojstrane do Rateč)
  • D2 (državna daljinska kolesarska pot od Rateč do Ljubljane)

Lansko leto je bila odprta in označena 109 kilometrov dolga državna daljinska kolesarska povezava od Rateč do Ljubljane. Slovenija se je tako navezala na kolesarsko povezavo med Salzburgom in Gradežem. V letu 2018 Slovenija načrtuje tudi otvoritev povezave med Ljubljano in mejnim prehodom Obrežje. Spremljajte našo spletno in FB stran, kjer vas bomo sproti obveščali o dodanih novih odsekih.

Več o platformi Monolit2go

Monolit2go je univerzalna in fleksibilna platforma za prosti čas, ki omogoča načrtovanje pohodniških, kolesarskih in drugih aktivnosti v naravi. Platforma je primerna za širok spekter uporabe:

  • za izdelavo različnih mobilnih aplikacij,
  • za spletni prikaz podatkov o poteh in/ali lokacijah,
  • za izdelavo klasičnih kart,
  • omogoča enostavno vgradnjo in prikaz vsebine platforme Monolit2go.

Ste aktivni in se radi gibljete na prostem? Naložite si našo aplikacijo Monolit2go in pričnite z raziskovanjem različnih destinacij in poti. Ste turistično društvo? Kontaktirajte nas in za vas bomo poiskali najboljšo rešitev za promocijo vaše destinacije, poti in zanimivosti.

Ste lastnik hotela, kampa, gostilne? Dodajte vašo lokacijo med več kot 30.000 zanimivih interesnih točk po Sloveniji.

Vir: www.natour-alpeadria.si

Monolit2go tradicionalno na sejmu Natour Alpe-Adria

Letos se ponovno predstavljamo na osrednjem slovenskem turističnem sejmu Natour Alpe-Adria, ki bo potekal med 31. januarjem in 3. februarjem 2018 na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani. Na sejmu bomo predstavili našo kolesarsko in pohodniško platformo Monolit2go, ki je osnova za izdelavo mobilnih aplikacij, spletnih rešitev in zemljevidov. Glavna tematika letošnjega sejma je zeleni, aktivni turizem in naša platforma Monolit2go vam ponuja ravno to. Za več informacij nas poiščite v Marmorni dvorani. Z veseljem se vam bomo predstavili in odgovorili na vsa vprašanja. Prijazno vabljeni!

Posodobitev monolit2go

Na voljo je posodobljena verzija mobilne aplikacije Monolit2go, najprej za android uporabnike, sledila bo za ios uporabnike. Nova verzija omogoča takojšen vpogled v zemljevid in poti okoli trenutne lokacije in s tem poenostavljeno iskanje željenih poti s prikazom. Na karto smo dodali trenutno vreme po Sloveniji.

Poletna nagradna igra 2017

Na Facebooku objavi sliko svojega pohajkovanja in prikaži uporabo naše aplikacije na izviren način, zraven nas »tagaj« in nagrada Monolit2go »buf« je lahko tvoja. Nagradilo bomo 5 najbolj izvirnih fotografij.
Želimo vam veliko lepih in zabavnih trenutkov v naravi!

Skrivnosti topografske karte monolit2go

Mobilna aplikacija Monolit2go vsebuje topografsko karto Slovenije, kjer lahko najdemo različne tako-imenovane topografske poti. V današnjem času so zelo zanimive daljinske poti (ali long distance poti). Ste vedeli, da je z roza barvo označena Slovenska planinska pot, ki je znana tudi kot Transverzala.

Monolit2go tradicionalno na sejmu Natour Alpe-Adria

Monolit se ponovno predstavilja na sejmu Natour Alpe-Adria, ki poteka od med 1. in 4. februarjem 2017 na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani. Na sejmu se predstavljamo z mobilno platformo Monolit2go, ki je osnova sledečim aplikacijam Monolit2go, Laško2go in Slovenia Trails Hiking&Biking. Prijetno vabljeni, da nas obiščete.

Slovenska trunokolesarska pot v Monolit2go

Mobilna aplikacija Monolit2go bo s posodobitvijo bogatejša za Slovensko turno kolesarsko pot. Krožna kolesarska pot je razdeljena na 15 etap in poteka po območju cele Slovenije. Skupna dolžina vseh etap znaša okoli 1.800 km, na poti pa premagamo 50.000 metrov višinske razlike v vzponu.

Monolit2go z novimi potmi in zanimivimi točkami

V mobilno platformo Monolit2go smo dodali nove poti in nove zanimive točke. Z januarjem 2017 vas bomo vodili po novih poteh kot je na primer Jakobova pot ali El Camino de Santiago. Jakobova pot ali El Camino de Santiago je skupno ime za več romarskih poti, ki so vodile do svetišča svetega Jakoba v Composteli. Več o posameznih poteh pa vas čaka na osveženih aplikacijah Monolit2go, Slovenia Trails Hiking Biking in Laško2go. Prijetno vabljeni k raziskovanju skritih zakladov Slovenije.

Monolit2Go Novice

Ikona pošta

Naročite se na novice. Obveščali vas bomo o nadgradnjah Monolit2Go in o drugih akcijah.

Cenimo in spoštujemo vašo zasebnost.
Vaš elektronski naslov ne bo posredovan tretjim osebam in ne bo uporabljen za druge namene kot za naročilo na Monolit2Go novice.
Prosimo preberite našo politiko zasebnosti.