Posodobitev monolit2go

Na voljo je posodobljena verzija mobilne aplikacije Monolit2go, najprej za android uporabnike, sledila bo za ios uporabnike. Nova verzija omogoča takojšen vpogled v zemljevid in poti okoli trenutne lokacije in s tem poenostavljeno iskanje željenih poti s prikazom. Na karto smo dodali trenutno vreme po Sloveniji.

Poletna nagradna igra 2017

Na Facebooku objavi sliko svojega pohajkovanja in prikaži uporabo naše aplikacije na izviren način, zraven nas »tagaj« in nagrada Monolit2go »buf« je lahko tvoja. Nagradilo bomo 5 najbolj izvirnih fotografij.
Želimo vam veliko lepih in zabavnih trenutkov v naravi!

Skrivnosti topografske karte monolit2go

Mobilna aplikacija Monolit2go vsebuje topografsko karto Slovenije, kjer lahko najdemo različne tako-imenovane topografske poti. V današnjem času so zelo zanimive daljinske poti (ali long distance poti). Ste vedeli, da je z roza barvo označena Slovenska planinska pot, ki je znana tudi kot Transverzala.

Monolit2go tradicionalno na sejmu Natour Alpe-Adria

Monolit se ponovno predstavilja na sejmu Natour Alpe-Adria, ki poteka od med 1. in 4. februarjem 2017 na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani. Na sejmu se predstavljamo z mobilno platformo Monolit2go, ki je osnova sledečim aplikacijam Monolit2go, Laško2go in Slovenia Trails Hiking&Biking. Prijetno vabljeni, da nas obiščete.

Slovenska trunokolesarska pot v Monolit2go

Mobilna aplikacija Monolit2go bo z updateom bogatejša za Slovensko turno kolesarsko pot. Krožna kolesarska pot je razdeljena na 15 etap in poteka po območju cele Slovenije. Skupna dolžina vseh etap znaša okoli 1.800 km, na poti pa premagamo 50.000 metrov višinske razlike v vzponu.

Monolit2go z novimi potmi in zanimivimi točkami

V mobilno platformo Monolit2go smo dodali nove poti in nove zanimive točke. Z januarjem 2017 vas bomo vodili po novih poteh kot je na primer Jakobova pot ali El Camino de Santiago. Jakobova pot ali El Camino de Santiago je skupno ime za več romarskih poti, ki so vodile do svetišča svetega Jakoba v Composteli. Več o posameznih poteh pa vas čaka na osveženih aplikacijah Monolit2go, Slovenia Trails Hiking Biking in Laško2go. Prijetno vabljeni k raziskovanju skritih zakladov Slovenije.

Srečno in uspešno 2016

Pred nami je le še december - mesec praznovanj in lepih želja. V podjetju Monolit vam želimo vse najlepše in najboljše v prihajajočem letu 2016. Tudi v prihodnje vas bomo navduševali z novimi funkcionalnostmi in posodobljenimi podatki. Prijetno vabljeni, da nas obiščete in spremljate na naši FB strani Monolit2go.

Slovenia Trails Hiking&Biking

Slovenia Trails je mobilni vodnik po kolesarskih in pohodniških poteh v Sloveniji. Aplikacija je plod razvoja podjetja Monolit d.o.o. in združenja Pohodništvo in kolesarjenje GIZ. Aplikacija vsebuje namestitve primerne za pohodnike in kolesarje ter preko 200 pohodniških in kolesarskih poti. Aplikacija je že na voljo za Android uporabnike, kmalu pa bo dostopna tudi iOS uporabnikom.

Monolit2go že tretjič zapored na sejmu Natour Alpe-Adria

Monolit se bo v januarju ponovno predstavil na sejmu Natour Alpe-Adria, ki bo potekal med 27. in 30. januarjem 2016 na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani. Na sejmu se bomo predstavili s sledečimi mobilnimi aplikacijami: Monolit2go, Laško2go in Slovenia Trails Hiking&Biking. Prijetno vabljeni, da nas obiščete ter sodelujete v našem ob sejemskem programu z nagradnimi igrami.

20 let uspešnega poslovanja Monolit d.o.o.

V letošnjem letu podjetje Monolit praznuje 20 let obstoja in poslovanja na domačem in tujih trgih. Naši začetki segajo v leto 1995, ko smo pričeli z digitalizacijo zemljiškega katastra. Smo pionirji digitalne kartografije v Sloveniji. Z razvojem spletnih prostorskih portalov in navigacijskih pripomočkov je naša karta Slovenije postala sestavni del produktov domačih in tujih podjetij kot so Google, Here, NNG, Garmin, Mio, Magellan, Telekom Slovenije, TSmedia, Petrol, Mercator, Engrotuš ter mnogi drugi.

Ob 20. obletnici obstoja bo potekala nagradna igra, kjer bomo izbirali 20 najlepših poti po Sloveniji. Več o nagradni igri se nahaja na FB profilu Monolit2go.

Monolit2go zemljevidi z boljšo vidljivostjo

V maju 2015 bodo na voljo popravljeni zemljevidi Slovenije. Osveženi in ažurni zemljevidi bodo vsebovali popravke na zemljevidih in večje napise na vseh povečavah zemljevida za boljši pregled in lažjo orientacijo v naravi.

Prav tako bo v maju na voljo osvežen višinski profil, kjer bo omogočena zamenjava začetne in končne točke poti (start in cilj).

Vprašajte nas o funkcionalnostih aplikacije ali nas le pozdravite. Naša ekipa vam bo odgovorila v najkrajšem možnem času.
monolit2go logo © 2014 Monolit, informacijski sistemi d.o.o. Vse pravice pridržane. Pravno obvestilo Politika zasebnosti.