Monolit, informacijski sistemi d.o.o.

Politika zasebnosti za www.monolit2go.si

Politika zasebnosti

Datum uveljavitve: 28. september 2018

Monolit, informacijski sistemi d.o.o. upravlja spletno mesto www.monolit2go.si in mobilno aplikacijo Monolit2go ("storitev").

Ta stran vas obvešča o naših pravilnikih glede zbiranja, uporabe in razkrivanja osebnih podatkov, ko uporabljate našo storitev in izbire, ki ste jih povezali s temi podatki. Naš pravilnik o zasebnosti za Monolit, informacijski sistemi d.o.o. se upravlja s pomočjo Free Privacy Policy.

Vaše podatke uporabljamo za zagotavljanje in izboljšanje storitve. Z uporabo storitve se strinjate z zbiranjem in uporabo informacij v skladu s tem pravilnikom. Če v tem pravilniku o zasebnosti ni drugače določeno, imajo izrazi, uporabljeni v tem pravilniku o zasebnosti, enak pomen kot v naših Pravilih in pogojih.

Zbiranje in uporaba informacij

Zbiramo več različnih vrst informacij za različne namene, da vam zagotovimo in izboljšujemo našo storitev.

Vrste zbranih podatkov

Osebni podatki

Medtem ko uporabljate našo storitev, vas lahko prosimo, da nam posredujete določene osebne podatke, s katerimi vas lahko kontaktiramo ali identificiramo (»Osebni podatki«). Osebne identifikacijske informacije lahko vključujejo, vendar niso omejene na:

Podatki o uporabi

Prav tako lahko zbira podatke, ki jih vaš brskalnik pošilja vsakič, ko obiščete našo storitev ali ko dostopate do storitve prek mobilne naprave ali prek nje (»Podatki o uporabi«).

Ti podatki o uporabi lahko vključujejo informacije, kot so naslov internetnega protokola vašega računalnika (npr. Naslov IP), vrsta brskalnika, različica brskalnika, strani naše storitve, ki jo obiščete, čas in datum vašega obiska, čas, porabljen na teh straneh, edinstvene identifikatorje naprav in druge diagnostične podatke.

Ko dostopate do storitve prek mobilne naprave ali prek nje, lahko ti podatki o uporabi vključujejo informacije, kot so vrsta mobilne naprave, ki jo uporabljate, edinstveno ID vaše mobilne naprave, naslov IP vaše mobilne naprave, operacijski sistem za mobilne naprave, vrsto mobilnega internetnega brskalnika, ki ga uporabljate, edinstveni identifikator naprave in druge diagnostične podatke.

Podatki o sledenju in piškotkih

Za spremljanje dejavnosti na naši storitvi uporabljamo piškotke in podobne tehnologije sledenja, ki imajo določene informacije.

Piškotki so datoteke z majhno količino podatkov, ki lahko vsebujejo anonimni enolični identifikator. Piškotki so poslani v vaš brskalnik s spletnega mesta in shranjeni v vaši napravi. Tehnologije sledenja uporabljajo tudi beackon-e, oznake in skripte za zbiranje in sledenje informacij ter izboljšanje in analiziranje naše storitve.

Brskalniku lahko naročite, naj zavrne vse piškotke ali navede, kdaj se piškotek pošilja. Če pa ne sprejmete piškotkov, morda ne boste mogli uporabljati nekaterih delov naše storitve.

Primeri piškotkov, ki jih uporabljamo:

Uporaba podatkov

Monolit, informacijski sistemi d.o.o. uporablja zbrane podatke za različne namene:

Prenos podatkov

Vaši podatki, vključno z osebnimi podatki, se lahko prenesejo - in vzdržujejo - na računalnikih, ki se nahajajo izven vaše države, province, države ali druge vladne jurisdikcije, kjer se lahko zakoni o varstvu podatkov razlikujejo od tistih iz vaše jurisdikcije.

Če ste zunaj Slovenije in se odločite, da nam posredujete podatke, upoštevajte, da podatke, vključno z osebnimi podatki, prenesemo v Slovenijo in jih obdelamo tu.

Vaše soglasje k temu pravilniku o zasebnosti, ki mu sledi vaša predložitev takšnih informacij, je vaše soglasje k temu prenosu.

Monolit, informacijski sistemi d.o.o. bo sprejel vse potrebne ukrepe za zagotovitev, da bodo vaši podatki varno obravnavani in v skladu s tem pravilnikom o zasebnosti in da se vaši osebni podatki ne prenesejo na organizacijo ali državo, razen če obstaja ustrezen nadzor, vključno z varnostjo vaših podatkov in druge osebne podatke.

Razkritje podatkov

Pravne zahteve

Monolit, informacijski sistemi d.o.o. lahko vaše osebne podatke razkrije v dobri veri, da je takšno dejanje potrebno za:

Varnost podatkov

Varnost vaših podatkov je za nas pomembna, vendar ne pozabite, da noben način prenosa preko interneta ali način elektronskega shranjevanja ni 100% varen. Medtem ko si prizadevamo uporabljati komercialno sprejemljiva sredstva za zaščito vaših osebnih podatkov, ne moremo zagotoviti njihove absolutne varnosti.

Ponudniki storitev

Za zagotavljanje naše storitve (»ponudniki storitev«) lahko uporabljamo tretje osebe in posameznike, da v našem imenu nudijo storitev, izvajajo storitve, povezane z našo storitvijo, ali da nam pomagamo pri analiziranju uporabe naše storitve.

Te tretje osebe imajo dostop do vaših osebnih podatkov samo za izvajanje teh nalog v našem imenu in so dolžne, da jih ne razkrijejo ali ne uporabljajo za noben drug namen.

Analitika

Za izvajanje in analizo uporabe naše storitve lahko uporabljamo storitve drugih ponudnikov/tretjih oseb.

Povezave z drugimi spletnimi mesti

Naša storitev lahko vsebuje povezave do drugih spletnih mest, ki jih ne upravljamo mi. Če kliknete na povezavo tretje osebe, boste usmerjeni na spletno stran te tretje osebe. Močno vam svetujemo, da si ogledate Politiko zasebnosti za vsako spletno mesto, ki ga obiščete.

Nimamo nadzora in ne prevzemamo nobene odgovornosti za vsebino, pravilnike o zasebnosti ali prakse tretjih oseb ali storitev.

Zasebnost otrok

Naša storitev ne naslavlja oseb, ki so mlajše od 18 let ("Otroci").

S storitvijo zavedno ne zbiramo osebnih podatkov oseb, mlajših od 18 let. Če ste starš ali skrbnik in se zavedate, da so nam vaši otroci posredovali osebne podatke, se obrnite na nas. Če se zavemo, da smo osebne podatke zbrali od otrok brez preverjanja starševskega dovoljenja, ukrepamo, tako da odstranimo te podatke iz naših strežnikov.

Spremembe tega pravilnika o zasebnosti

Občasno lahko posodobimo našo Politiko zasebnosti. O vsaki spremembi vas bomo obvestili, tako da objavimo nov pravilnik o zasebnosti na tej strani.

O vseh spremembah tega pravilnika v as bomo obvestili po elektronski pošti in/ali na vidnem mestu na naši storitvi, preden bo taka sprememba začela veljati, prav tako bo na vrhu tega pravilnika o zasebnosti posodobljen »datum začetka veljavnosti«.

Svetujemo vam, da redno pregledujete ta pravilnik o zasebnosti glede vseh sprememb. Spremembe tega pravilnika o zasebnosti veljajo, ko so objavljene na tej strani.

Kontaktirajte nas

Če imate kakršna koli vprašanja v zvezi s tem pravilnikom o zasebnosti, se obrnite na nas: